Top 3 cele mai traznite idei de afaceri

Traim intr-o lume in care pare “ca le-am vazut pe toate”. Tocmai de aceea, putem spune ca o caracteristica definitorie a generatiilor actuale este creativitatea.

In materie de business, am facut mai jos un top al celor mai curajoase si creative afaceri care se bucura de succes!
Noua ne-a placut cel mai mult afacerea cu acvarii pentru meduze.

PET ROCK

De aici puteti achizitiona o piatra al carei rol va fi acela de animal de companie. Da, ati citit correct. Se pare ca idea a prins si ca sunt foarte multi cumparatori, mergand pe principiul: “imi cumpar un animal de companie pe care nu trebuie sa il hranesc, sa il scot afara, sa il spal etc. Este prima in topul celor mai traznite idei de afaceri, intrucat face, la propriu, bani din piatra seaca!

JELLY FISH ART

Acvarii inedite… cu meduze. Consideram ca este o idee faschinanta, care a atras deja zeci de mii de cumparatori prin prisma unicitatii decorului. Unde mai pui ca un astfel de acvariu presupune costuri permanente de intretinere (hrana, kit de testare a apei, magneti pentru curatarea apei etc.), ceea ce inseamna ca afacerea se bucura de un potential enorm de mare.

SHIP FOLIAGE

Am gasit in UK un tanar care a pornit o afacere profitabila cu frunze. Practic, acesta culege si conserva atent frunze de artar pe care le transforma ulterior in diverse obiecte: ornamente si bijuterii sau pe care le vinde ca atare in cutii cu 3 sau 5 frunze alese.

Suntem siguri ca mai exista multe afaceri interesante si productive, despre care nu stim. Daca si dumneavoastra cunoasteti astfel de afaceri “traznite”, ni le puteti impartasi intr-un comentariu la aceasta postare, pe Facebook.

Totodata, va rugam sa apreciati pagina noastra de Facebook. Astfel, veti primi notificari ori de cate ori postam articole noi, utile pentru dumneavoastra si afacerea dumneavoastra. Ne gasiti si pe LinkedIn si Twitter!