Orice antreprenor aflat la inceput de drum isi pune problema localizarii afacerii sale. Desi pare ultimul aspect la care ar trebui sa se gandeasca un novice in ale afacerilor, locatia propriului business cantareste enorm in procesul de a atragere a clientilor, dar si a partenerilor de afaceri.

Desigur ca sunt afaceri pentru care identificarea si amplasarea unui birou/ punct de lucru, conteaza intr-o foarte mica masura sau deloc, in functie de obiectul de activitate propus. Putem clasa afacerile, asadar, pe o scala a necesitatii amplasarii intr-un loc cu grija ales, sau nu.
Daca ar fi sa vorbim despre deschiderea unui restaurant, a unui centru spa sau a unui magazin de produse decorative, desigur ca localizarea este extrem de importanta si se recomanda chiar efectuarea unui studiu de fezabilitate, o analiza a puterii de cumparare si a competitiei in zona de interes etc.

Infiintarefirmaurgent.ro, al carei obiect de activitate consta in prestarea de servicii de infiintari si modificari societati comerciale, contabilitate, gazduire sediu social si alte servicii, este una dintre firmele pentru care alegerea locatiei conteaza.

Tocmai pentru a deservi toate nevoile clientilor nostri si pentru a fi la indemana acestora, punctul de lucru a fost ales in Bld. Decebal 12, Bl. S7, Sc. 1, Et. 5, Ap. 15, Int. 15C, Sector 3, Bucuresti.

Pe langa amplasarea atenta a biroului, preocuparea noastra a fost aceea de a amenaja un spatiu cat se poate de placut si comfortabil pentru orice client sau partener care ne calca pragul. Pentru ca ne dorim ca toate intalnirile sa decurga intr-un mod relaxat si eficient.

Sediu infiintarefirmaurgent

Va asteptam cu drag oricand la sediul nostru!
Echipa infiintarefirmaurgent.ro